RobertDicksons

Kryddhyllan i Gårdsten

Intresset var stort när Robert Dicksons stiftelse skulle fördela de 42 lägenheterna i hus 1. Nu är alla lägenheterna i första huset uthyrda.

Vi hälsar våra nya hyresgäster varmt välkomna!

Nu arbetar vi med att fördela lägenheterna i hus 2 och 3. Under vecka 9 kommer vi att publicera ett fåtal lediga lägenheter på hemsidan med inflyttning den 1 maj och 1 juli. Du lämnar ditt intresse genom logga in på Mina sidor och registrera en intresseanmälan på den lägenhet du är intresserad av.

Planlösningar Kryddhyllan i Gårdsten

Kryddhyllan i Gårdsten

Tillsammans med PEAB och Bygg-Fast har stiftelsen byggt 126 hyreslägenheter. Projektet har sysselsatt 5 arbetslösa ungdomar som också har utbildats i byggteknik. Efter fullföljd lärlingstid kommer de att erbjudas tillsvidareanställning hos PEAB eller hos deras underleverantörer. Första spadtaget togs den 21 oktober 2015 av bostadsministern tillsammans med projektets 5 ungdomar.

I stiftelsens tre hus bor du i ett högt och fritt läge med en vidsträckt utsikt över Göta Älv och Göteborg. I omgivningar finner du en vacker natur med strövområden och promenadstigar men du har också nära till både skolor och affärer i ditt område. Alldeles utanför husen finns busshållplatsen där du snabbt tar dig både till Angered och till Göteborgs centrum.