Gårdsten

Kryddhyllan 21-25

Till och från Gårdsten kommer man med bil via E45 eller E6. Det går också att åka med de allmänna kommunikationerna. Buss 73 går mellan Gårdsten och Angereds centrum, buss 173 går mellan Gårdsten och Göteborg Centrum.

I Gårdsten och närliggande Angered centrum finns det skolor, butiker, sjukvård mm. I Gårdsten Centrum i en inglasad galleria finns mataffär, specialbutik med kött- och chark, fiskaffär, grönsakshall mm. Vid Angered centrum hittar man Angered Arena, en anläggning där man kan träna det mesta. Simhall med 25-metersbassäng, barnbassäng, hoppbassäng och relaxavdelning. Här finns även gym, aktivitetstorg, ishall, sporthall och friidrottshall.

Våra tre hus på Kryddhyllan i Gårdsten färdigställdes 2018. Här finns lägenheter i storleken två till fyra rum och kök. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare, köken är förberedda för diskmaskin. Materialvalen är fina med parkett i vardagsrum, linoleum i sovrum och fönsterbrädor i sten. Lägenheterna på bottenvåningen har uteplats, övriga lägenheter stora inglasade balkonger. Några våningar upp i huset har man fantastisk utsikt!