Flatås Park

Flatås Park

Flatås Park har det perfekta läget i västra Göteborg och är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare lugnet och närhet till naturen och innerstan.

Runt knuten har du några av Göteborgs allra finaste grönområden, Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården som du med lätthet når med cykel.

Till och från Flatås är kommunikationerna goda, oavsett vilket sätt du vill färdas på. Med cykel tar du dig lätt på några minuter till Frölunda Torg och Linnégatan. Till innerstan cyklar du på ca 15 minuter.

För den som helst åker kollektivt ligger spårvagnshållplatsen Nymilsgatan bara några meter bort. Härifrån nås Linnéstan på ca 10 minuter och till Göteborg Central kommer du fram till efter ca 20-25 minuter. I den andra riktningen med spårvagnen når du Frölunda torg, med butiker och all tänkbar service, på bara några minuter.

Nymilsgatan 

I våra tre lamellhus på Nymilsgatan i Flatås finns lägenheter i storleken ett till tre rum och kök. Alla lägenheter är fullt utrustade med tvättmaskin, torktumlare, microvågsugn och diskmaskin. De flesta lägenheterna har 2 balkonger/uteplatser.

Famngatan

Även i de tre punkthusen på Famngatan finns lägenheter i storleken ett till tre rum och kök. Liksom lägenheterna på Nymilsgatan är alla utrustade med tvättmaskin, torktumlare, microvågsugn och diskmaskin. Lägenheterna har balkong eller uteplats. Nytt för stiftelsen är att vi vill erbjuda våra hyresgäster ett rökfritt boende! På Famngatan är det därför inte tillåtet att röka inom fastigheten.

  Planlösningar Flatås Park lamellhus

 

 Planlösningar Flatås Park punkthus