Våra områden

Karta
 

Lunden

Lunden är en stadsdel med blandad bebyggelse i Örgryte-Härlanda. Det är nära till Överåsvallen, Redbergsplatsen och Olskrokstorget
Områdesbild
Stäng

Flatås Park

Flatås är ett område i västra Göteborg med närhet till några av Göteborgs finaste grönområden men även nära till Göteborgs centrum och Frölunda torg med butiker, restauranger och all tänkbar service. Goda kommunikationer med kollektivtrafiken och med fina cykelvägar för den som tar sig fram på cykel.
Områdesbild
Stäng

Majorna

Majorna är en gammal stadsdel i västra Göteborg. Bebyggelsen består till stora delar av landshövdingehus från början av förra seklet. Stiftelsens bestånd i Majorna är av både äldre och nyare datum.
Områdesbild
Stäng

Landala

Stadsdelen Landala uppvisar en blandad bebyggelse av äldre landshövdingehus och flerbostadshus byggda på 70-talet. Gångavstånd till stadens centrala delar och närhet till Kapellplatsen med affärer och restaurange
Områdesbild
Stäng

Annedal

Stadsdelen Annedal är belägen i närheten av Linnéområdet och Haga och utgörs av både äldre och nyare bebyggelse. Gångavstånd till Linnégatan och centrum. Här pågår en större ombyggnation. Alla, ej ombyggda, lägenheter som blir lediga hyrs därför ut med rivningskontrakt.
Områdesbild
Stäng

Krokslätt

Krokslätt är en grön och trevlig stadsdel som gränsar till Johanneberg och Mölndal. Med cykel tar man sig snabbt till centrum och Liseberg. Det finns fyra olika buss- och spårvagnsförbindelser inom 10 minuters gångavstånd.
Områdesbild
Stäng

Järnbrott

Stadsdelen Järnbrott ligger i västra Göteborg i nära anslutning till Frölunda Torg.
Områdesbild
Stäng

Haga

Haga är en gammal stadsdel i Göteborg med mycket av den äldre bebyggelsen bevarad. Atmosfären från gångna tider är påtaglig och här finns många trevliga caféer, butiker och restauranger.
Områdesbild
Stäng

Gårdsten

Gårdsten är en stadsdel i nordöstra Göteborg under stark utveckling. Fram till 2025 kommer det att byggas runt 1 000 nya bostäder i Gårdsten. Det blir såväl flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter som olika typer av småhus.
Områdesbild
Stäng
Karta