RobertDicksons

Lås och nycklar

Extra nycklar

Behöver du en extra lägenhetsnyckel beställer du denna genom oss och hämtar i vår reception på Stampgatan 15. Tänk på att ta med dig legitimation. Du står själv för kostnaden.

Borttappade nycklar

Har du blivit av med en lägenhetsnyckel eller av någon annan anledning vill byta ditt lås beställer du låsbyte via felanmälan. Du står själv för kostnaden.

Övriga lås och nycklar

Saknar du eller har tappat bokningslås till tvättstuga beställer du ett nytt bokningslås genom felanmälan. Du står själv för kostnaden.

Nyckel eller aptusbricka till gemensamma utrymmen som barnvagnsrum, cykelrum eller liknande, kan hämtas i vår reception på Stampgatan 15 efter överenskommelse.

Barnvagnsrummen får endast nyttjas av våra hyresgäster med mindre barn som har behov av barnvagn. I undantagsfall får barnvagnsrummet även nyttjas till förvaring för utomhusrollator. Kontakta din bovärd eller förvaltare om du behöver få denna behörighet inlagd på dina brickor. Observera att tiden för behörighet upphör att gälla efter tre år. Du måste då ansökan på nytt för att få tillgång till detta rum.

Tänk på att tappade nycklar/aptusbrickor kan kosta dig pengar. Ett tips från oss är att ha en nyckel förvarad hos någon du litar på.

Var rädd om dina nycklar!