Flatås Park

Flatås Park

Nymilsgatan 

I våra tre lamellhus på Nymilsgatan i Flatås finns lägenheter i storleken ett till tre rum och kök. Alla lägenheter är fullt utrustade med tvättmaskin, torktumlare, microvågsugn och diskmaskin. De flesta lägenheterna har 2 balkonger/uteplatser.

Under 2019 kommer ytterligare bostäder att färdigställas, läs gärna mer under "Vi bygger nytt".

Flatås Park har det perfekta läget i västra Göteborg och är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare lugnet och närhet till naturen och innerstan.

Runt knuten har du några av Göteborgs allra finaste grönområden, Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården som du med lätthet når med cykel.

Till och från Nymilsgatan är kommunikationerna goda, oavsett vilket sätt du vill färdas på. Med cykel tar du dig lätt på några minuter till Frölunda Torg och Linnégatan. Till innerstan cyklar du på ca 15 minuter.

För den som helst åker kollektivt ligger spårvagnshållplatsen Nymilsgatan bara några meter bort. Härifrån nås Linnéstan på ca 10 minuter och till Göteborg Central kommer du fram till efter ca 20-25 minuter. I den andra riktningen med spårvagnen når du Frölunda torg, med butiker och all tänkbar service, på bara några minuter.

Reser du med bil når du centrala Göteborg på under 20 minuter.

 

 Planlösningar Flatås Park lamellhus