RobertDicksons

Våra områden


Karta
 

Lunden

Lunden är en stadsdel med blandad bebyggelse i Örgryte-Härlanda. Det är nära till Överåsvallen, Redbergsplatsen och Olskrokstorget
Områdesbild
 
Stäng
 

Flatås Park

Flatås är ett område i västra Göteborg med närhet till några av Göteborgs finaste grönområden men även nära till Göteborgs centrum och Frölunda torg med butiker, restauranger och all tänkbar service. Goda kommunikationer med kollektivtrafiken och med fina cykelvägar för den som tar sig fram på cykel.
Områdesbild
 
Stäng
 

Majorna

Majorna är en gammal stadsdel i västra Göteborg. Bebyggelsen består till stora delar av landshövdingehus från början av förra seklet. Stiftelsens bestånd i Majorna är av både äldre och nyare datum.
Områdesbild
 
Stäng
 

Landala

Stadsdelen Landala uppvisar en blandad bebyggelse av äldre landshövdingehus och flerbostadshus byggda på 70-talet. Gångavstånd till stadens centrala delar och närhet till Kapellplatsen med affärer och restaurange
Områdesbild
 
Stäng
 

Annedal

Stadsdelen Annedal är belägen i närheten av Linnéområdet och Haga och utgörs av både äldre och nyare bebyggelse. Gångavstånd till Linnégatan och centrum. Här planeras en större ombyggnation. Alla lägenheter som blir lediga hyrs därför ut med rivningskontrakt.
Områdesbild
 
Stäng
 

Krokslätt

Krokslätt är en grön och trevlig stadsdel som gränsar till Johanneberg och Mölndal. Med cykel tar man sig snabbt till centrum och Liseberg. Det finns fyra olika buss- och spårvagnsförbindelser inom 10 minuters gångavstånd.
Områdesbild
 
Stäng
 

Järnbrott

Stadsdelen Järnbrott ligger i västra Göteborg i nära anslutning till Frölunda Torg.
Områdesbild
 
Stäng
 

Haga

Haga är en gammal stadsdel i Göteborg med mycket av den äldre bebyggelsen bevarad. Atmosfären från gångna tider är påtaglig och här finns många trevliga caféer, butiker och restauranger.
Områdesbild
 
Stäng
 

Gårdsten

Gårdsten är en stadsdel i nordöstra Göteborg under stark utveckling. Fram till 2025 kommer det att byggas runt 1 000 nya bostäder i Gårdsten. Det blir såväl flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter som olika typer av småhus.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta